• • •       Na de verbintenis door de navelstreng tijdens de zwangerschap, is borstvoeding de meest directe en pure connectie met je kindje       • • •

 

 

   uniek cadeau voor nieuwe moeders   

   ring of hanger   

   handgemaakt met moedermelk   

   925 sterling zilver (evt. met 14k goldplating)   

   op bestelling en in overleg gemaakt   

 

 

hangers vanaf 45e, ringen vanaf 75e.

Mail me bij interesse, verzoeken en vragen:

info@ringenvansaturnus.nl


Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je graag een moedermelk-ring of -hanger zou willen bestellen, mag je altijd inspiratie doorsturen of refereren naar een moedermelk-ring / -hanger die je op mijn pagina vindt. Uiteraard is geen één sieraad hetzelfde. Vervolgens heb ik natuurlijk moedermelk nodig. Als we het ontwerp (en de prijs) hebben besproken, kun je de melk per post opsturen in een envelop. Het hoeft niet gekoeld o.i.d. aangeleverd te worden. Een goede hoeveelheid om aan te leveren is minimaal 2ml. Dit bevat namelijk genoeg voor het sieraad en eventueel een reserve. Het opsturen kan bijvoorbeeld in een spuitje of moedermelkzakje, zoals je ze ook in de vriezer zou opbergen. Let er wel op dat je de verpakking van de moedermelk het liefst nogmaals voorziet van een zipzakje. Op deze manier is er minder kans dat de melk eventueel zou kunnen lekken. 

 

En wist je dat.. het ook mogelijk is om een plukje haar van je kleintje erbij in te verwerken? Dit kan samen met de moedermelk in een steen worden gegoten. 

 

Het sieraad met de moedermelksteen wordt in ± 2 weken gegoten - in elkaar gezet - verstuurd. 


 

voor altijd jong en smoorverliefd

gooi ik mijn moed omhoog en lacht de zon

zwevend op de wind en kijkend naar de liefde

weet ik dat dit is hoe houden van begon

 

𖥸